3.04.2020 г., 9:49 ч.

Генералът 

  Поезия » Хумористична
529 0 1

Всеки ден в осем часа

гледаме мъдрото му лице.

Дисциплина яка - начаса,

събуди се, стадо овце!
Който пръв е по пагон,

волята му е закон.

Тоз коронавирус ще опраска

даже и без маска.

Като Чък Норис ще го смачка,

тъй предсказа врачка.

Ще спаси народа изведнъж -

ей на туй се вика мъж!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??