21.10.2018 г., 9:07 ч.

Герой на нашето време 

  Поезия » Гражданска
475 0 1

Героят на нашето време,

във всеки от нас е стаен,

седи си и кротко си дреме,

докато не бъде роден.

 

Надеждата щом се изчерпва,

и нуждата щом го повика,

струна в сърцето му трепва,

и става му лика - прилика.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??