23.03.2019 г., 9:08 ч.

Глад 

  Поезия
291 2 3

Изяждаме си всичко.
Десертът ни идва добре.
Корим се автоимунно:
"Голяма свиня си, мой човек!"
Утре... 
отново сме гладни.
Нищо не може да ни напълни.
Любовта е с ефирна консистенция.
Самоизяждаме се.

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??