21.07.2010 г., 15:22 ч.

Гладен петел, надменна кокошка! 

  Поезия » Хумористична
1087 0 3

Гладен петел, надменна кокошка!

 

Ти си хубава и млада -

за очите лакоми, наслада!

Колко жалки кандидати

само с поглед ги отпрати!

 

Да обичаш няма нужда,

любовта за теб е чужда,

имаш ли сърце в гърдите?

Пак на всички си сърдита!

 

Знам, целта ти е едничка –

да си хванеш мъж “с парички”,

да забравя всяка глупост,

запленен от твойта хубост!

 

Да ти купи джип и вила,

да налее в бюста сила,

та да можеш с тази цица

да се пробваш за певица!

 

Но защо така ревнувам

и на “готин” се преструвам?

Всичко е отдавно ясно -

в теб съм влюбен страстно!

 

Вече знаеш, че съм скучен,

а подходът ми е сух, научен.

Ех, едва ли ще те трогна,

даже някога да се замогна!

© Галин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??