19.01.2008 г., 14:02 ч.

Гладна е в нас... Любовта! 

  Поезия
718 0 9
***
                      "На остри ръбове сме легнали,
                  легло за нашата любов."


В теб ме разкъсват хиените...
ръфат парче по парче...
Пътят ми пуска сирените...
нямам си вече криле...

Дълго ще пърхат в стомаха ти...
(Траурно падат мъгли...)
Страстно изпиваш душата ми...
но от солта ти горчи...

Болни повръщат очите ти...
вярност стените изби...
Никнат ята от гърдите ти...
Звярът от обич загни...

Търсиш във себе си пътя ми...
Тънеш без мен в самота...
Виждаш крилете ми скършени...
бели до смърт от солта...

Днес аз снова през сърцето ти...
с милост се впивам в греха...
Свивам гнезда по небцето ти...
........................................
Гладна е в теб... Любовта!

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??