9.12.2011 г., 18:30 ч.  

Гласувай за Бойко 

  Поезия » Гражданска
404 0 1

Гласувай за нашия ръководител.

Веско Маринов е неговият изпълнител.

Ако искаш да работиш до гроб

и да се мъчиш докрай като роб,

пусни бюлетина, не умувай,

за Бойко ти гласувай.

Ако искаш да те лъжат много

и да живееш бедно като в Того,

ако искаш "котараци" да те ограбват

и "политици" мечтите ти да открадват,

подкрепи нашия "мъдър спасител",

гласувай за своя мъчител,

който вместо огньове да гаси -

залива те с бисери и лъжи.

Затуй, преди да гласуваш ти,

седни си на дупето и помисли.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не разбирам от политика, но навярно и на Бойко не му е лесно при тази празна хазна...
Предложения
: ??:??