25.02.2007 г., 19:22 ч.

Гледам небето 

  Поезия
1105 0 4

Гледам небето

 

 

Аз гледам небето

всяка вечер

И тайно си

 мисля за тебе.

 

Аз гледам небето

 всяка сутрин

и скришом си

 спомням за теб.

 

Обичта ми към

 теб не утихна.

Бленувам те винаги,

когато гледам небето.

 

То ми напомня

онези нощи,

В които ти все

 още ме обичаше.

 

То ми напомня

 онези дни,

В които аз все

 още те привличах.

 

То  ми навява спомени,

 които искам да забравя.

То ми навява спомени,

които ме връщат към теб.

 

А аз трябва да забравя.

 Не бива да си спомням,

Защото ти ми носиш

 само тежка болка.


Тази тежка болка

 ме убива бавно.

От тази тежка болка

 се чувствам нежелана.

 

Чувствам как

 сърцето плаче.

Чувствам как

 душата стене.

 

Искам да съм с тебе,

но умът ми казва друго:

„ Гледай си небето

 и не мисли за него!”

© Ивелина Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е мила, а когато нещата не вървят е по-добре да не мислим за този човек, това може да ни донесе само повече болка!
    Поздрави!
  • Поздрав и за това стихотворение!
  • Запази си го като скъп спомен,нали е твоето минало и продължавай да гледаш небето!
  • Колко е хубаво, че си започнала да пишеш!
Предложения
: ??:??