1.02.2006 г., 14:12 ч.

Гледна точка 

  Поезия
645 0 2
Живот ! Така ли ще  наричаме
това тъй жалко непосилно пребиваване?!
До болка мразим или пък обичаме
но пълни с мъка и ненавист продължаваме !

Живот! Защо го надценяваме !
Нали от прах сме и в прахта ще се стопим...
Какво от туй , че себе си раздаваме
или в нечестна битка , че ще победим?!

Живот ! нима ще трябва винаги
на бездушевност и пороци да робуваме ?!
Наричайте го вие както искате
аз казвам му Безцелно Съществуване
!

© Елена Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??