21.05.2006 г., 11:26 ч.

Гледни точки 

  Поезия
661 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 Зарових се във древните писания.
Скучая днес, за водка ми е рано.
Библията пълна със страдания,
за Кама Сутра трябва да са двама.

Хиляди години в тях все още дишат.
Да вярвам ли на всичко ми кажи?
Ближния обичай! - в Библията пише.
Обичания - в Кама сутра пък - ближи!

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??