15.03.2024 г., 20:34 ч.

Глътка любов 

  Поезия » Любовна
105 2 3

                                 Глътка любов

 

 

В чашата с вино аз теб любима виждам,

хубаво червени вино, виното на любовта!

Поглеждам влюбените и скришом им завиждам,

пия виното но в душата ми има само тъга.

 

Поръчах две чаши вино за теб и мен,

но теб те няма любима за жалост уви!

Надявам се , чакам теб аз ден след ден,

защото заедно пиехме и смеехме се нали!

 

Сега съм сам и мисля си за любовта,

къде отиде тя, къде и ти се запиля?

Какво стана изведнъж, ти се промени,

нещо се случи, нещо ти от мене скри.

 

Усетих познат аромат на парфюм, на цветя,

обърнах се, видях моята любима жена.

Наздраве с по чаша вино казваме си сега,

от чашата ще  пием глътка по глътка любовта!

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??