29.06.2016 г., 16:30 ч.

Гняв 

  Поезия
442 3 6

Цената ми е някъде във мен.

Но жалко, че попита колко струвам,

когато ти си тъй обезценен

и глупав. И не мога да робувам

на твоите прахосани очи

по някакви изпразнени девойки

без ценност, гордост. Без мечти.

Харесвам те. Не мога да съм бройка.

Аз мога да съм истинска жена,

но с истински мъже. А не с такива,

които в понеделник са с една,

а вторник безпардонно отиват.

© Габриела Всички права запазени

Беличовска

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??