11.03.2023 г., 21:04 ч.

" Голямото копито на деня" 

  Поезия
151 0 0

Голямото копито на деня

като тревичка ще ме смачка,

ако не побягна.

Зъл подсказвач вдига погледа ми

и ме лъже, че има време още-

докато Слънцето стигне края.

Послушам ли го-

сигурно рискувам

от наивното мечтаене-

да получа слънчев удар.

 

13.02.1991год.

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??