Във Европа сме шампиони,
а навярно и в света
по - изгонени… шпиони
на съветската страна!
Този път - мужик във расо
се оказа тук агент!
В КаГеБе - с години расъл.
Проповядващ елемент!
Гоним ги… а те се връщат!
Агитират всеки праг.
Скоро - всяка втора къща
ще развява руски флаг.
Те са тук, във всяка сфера,
даже в нашите легла!
Щом в съветската химера
вярва моята жена!
Юри
Йовев
Ноември
2023 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени