6.09.2009 г., 21:24 ч.

Гонят се мисли... 

  Поезия » Източни форми
706 0 23

Гонят се мисли

по вълните на риска.

Потъва страхът.

 

Дъно-истина.

От целувка на спомен

се буди стихът...

 

Плува надежда

към брега на мечтата

със пояс-вина.

 

Прилив на нежност.

Недокоснати чувства.

Залив-свобода...

 

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??