13.11.2019 г., 22:10 ч.

Горчива 

  Поезия
223 0 0

                   Cherchez la femme!*

 

Тя ти е сянката,

аз – светлината.

Кой пак печели?

Вината.

С теб е – безсменна  

и люта ревнивка.

Тя е направо щастливка!

                                 Усмивка.

 

 

13.11.2019

 


*Cherchez la femme! /фр./ – Търсете жената.

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??