26.11.2005 г., 23:11 ч.

Горчива Обич ! 

  Поезия
669 0 1
Колко много болка има днес в моите очи,
колко много капки сълзи се проляха...
Кръв от сърцето ми прелива..
крещи умиращо "Върни Се".
Веднъж си мил и нежен,
друг път си груб и невъзможен,
но въпреки това в Сърцето ми ти оставаш
като моя мил приятел.
Обичам те , повярвай ми,
ала съдбата тъй реши нас двама да раздели..
Обичам те , ала как боли от любовта..
боли ме! о боже защо ме наказа така...
цялата окъпана в кървави сълзи..
молеща се бог да ме спаси
и при теб отново да ме върне.!

© Мими Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??