17.02.2007 г., 7:51 ч.

Горчиво кървави сълзи 

  Поезия
767 0 0
И мрачен е отново,
деня без теб,
и всичко е тъй сурово,
когато ти не си до мен
и аз до теб.
Но с теб,
това едва ли е така.
Сигурно доволен си ти, че
накара сърцето мое да кърви,
и ето от очи, дълбоки като бездна,
давещи се в безкраен океан,
пълен със тъгата и самотата,
на разбитото сърце, виждаш
да се стичат хиляди сълзи,
за теб единствено...
...горчиво кървави сълзи.
И не ще забравя
аз твоите тежки думи,
когато каза, че
за тебе трябва да забравя.
С тези думи
душата ми уби
и омраза сърцето ми обви.
Бъди доволен ти,
че мене тъй много нарани.
И остави ме сама
с плувнали в тъга очи,
и горчиво кървави сълзи.

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??