28.01.2008 г., 11:22 ч.

Горчиво вино 

  Поезия
536 0 1

Горчиво вино
Чернобяло е всичко покрай мен.
Така е откакто си тръгна.
Душата ми замръзва от самота.
Счупи се на парчета любовта.

Много болка ти ми причини.
Още си спомням тежките дни.
Колко рани в мен остави.
Сърцето ми никога не ще ги забрави.

За обратен път не ми говори.
Писна ми от твойте вечни лъжи.
Горчиво вино бе живота ми с теб до сега.
Повече няма да опитам от това.

След теб идва нов живот.
След теб ще дойде друга любов.
Ще забравя миналото аз сега.
Ще се отдам на обичта.

© Йоанна Конова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не се връщай назад.Истината е напред!Хубав стих!Поздрав от мен с усмивка!
Предложения
: ??:??