14.06.2021 г., 10:40 ч.

Горе на небето 

  Поезия
555 0 0

Горе на небето

 

Горе на небето

там полетя и

сигурно видя

красива светлина.

Както слънцето 

грейна.

 

Кажи ми тате

как си там?

Аз скърбя за теб

както преди и 

на всички ни

липсваш нали?

 

Благодаря ти тате

за миговете които 

беше до нас. И

знам, че гледаш

от горе на небето

горделив и смяташ,че

всеки е щастлив.

 

Автор:Захари Първанов

 

© Захари Първанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??