25.11.2016 г., 7:53 ч.

Горски шумове 

  Поезия
622 0 6

И ручей нека ти разкаже стих.
За доблестта, забравена отдавна.
Стар бор със тътен и ритник,
ще каже твърдо - "Честността е славна"!                                                                                                                                        

Животните в гората спорят,
че имало животни във града!?
Животните в града говорят..
... че имало живот и след смъртта.                                                                                                                                              

А ручей ако ти разкаже драма,
Стар бор приплаче ли?... Чуй! Спри!
За градските животни-мелодрама!
За нас е просто ромон и мечти!

© Орлин Будинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??