8.11.2019 г., 19:39 ч.  

Господа политици, вижте бедните! 

  Поезия » Гражданска
330 0 0

Докато депутати гласуват

своето солидно парично увеличение,

пенсионери бедни, бездомни гладуват,

но сякаш за първите туй няма значение.

Ами ако вие, господа политици,

бяхте на тяхното дередже,

пак ли щяхте да сте циници,

или щяхте да им дадете малко поне?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??