9.10.2007 г., 14:04 ч.

Господарке моя 

  Поезия
705 0 9
Достатъчно ли бе твоето докосване
да обгърне възмъжалото ми тяло?
И надеждата не ще да ме обхване,
ако не почувствам страстното ти тяло.

Легнала до мен, господарке моя,
ти, красавице на Троя,
с устните си в тялото ми вдъхваш
силата на зноя.

© Николай Пеняшки-Плашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??