11.03.2006 г., 21:33 ч.

Господи не ме съди 

  Поезия
645 0 4
Госпoди,прости ми!
Аз сгреших.Някого раних,
а друг обидих.Сторих грях..
Какво са моите мечти,
какво е да си праведен ,добър?
С мечтите си ще се сбогувам...
Не знаех,че е грях да се мечтае,
не знаех,че е грях да бъдеш влюбен.
Ти,който си любов,пред теб заставам
и за любов те моля!
Ти,който си и мир,за мир те моля!
Бушува в мен пожар ,
роптае ми душата,аз искам свобода,
която да ме прави силна.
Цяла нощ чета Давидовите псалми,
а мисълта  лети във друго измерение.
Където няма грях,сълзи и страст,
където всичко е любов..
Заробена и грешна,такава съм..
Моля те,прости ми Боже
за всички мои грешки.
Да бъде твоята воля...











© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??