4.04.2017 г., 11:30 ч.

Говори ми 

  Поезия » Любовна
299 1 3

Говори ми,

шепотно,

до дъх,

където да съм твоето обичане.

И думите ти,

като ромон тих,

да чувствам надълбоко в себе си.

И всеки звук,

лàдия – река,

да ме отвежда в твоите простори.

И като Нирвана,

в миг на свобода,

да изживея с теб покоя.

Говори ми ...

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??