10.06.2007 г., 11:19 ч.

Говоря с тишината 

  Поезия
580 0 12
Аз слушам тишината в мрака.
Напомня ми за твоя глас.
Когато ти реши да си отидеш,
със тези думи те изпратих аз!

Мълчеше! Думичка не каза!
По погледа ти аз познах.
Любов в очите ти на се показа,
а тялото напусна ме със страх!

Тишина, а шушнеха ушите.
Като вълна се блъскаше в брега!
Сега говоря само с тишината,
напомняща ми твоя глас!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??