28.12.2005 г., 20:48 ч.

ГРАНИЧНА ЛИНИЯ 

  Поезия
583 0 0

ГРАНИЧНА ЛИНИЯ

Зад белите предели

на смътните усещания

гранична линия стои.

Пристъпим ли я истински

ще видим себе си дали?

Ще видим истинските радости,

ще виждаме и болката - нали.

Без всякакви нюанси,

без поза, грим и суета.

Тогава аз ще бъда себе си.

Ще можеш ли да ме приемеш ти?

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??