28.12.2014 г., 13:12 ч.

Грехове 

  Поезия
465 0 0

Не съм безгрешна,
имам грехове
и не за всеки грях
ще търся прошка.

 

В себе си ще крия
много страхове,
обаче ще живея
и ще искам още.

 

Не съм родена
за живот в окови;
нито да вървя
по чуждите пътеки.

 

Нека бъдат
греховете ми свободни;
ще намеря път
за себе си, човеко.

 

Не ме изправяй
пред човешкия си съд
на мисълта, която
е с отрязани криле.

 

Не ми отнемай пътя.
Щом това ми е грехът,
не ща да търся прошка...
не ща да съм безгрешна.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??