5.03.2017 г., 21:40 ч.

Грешка 

  Поезия
633 0 0

 

С дни десетки се крих

от зверове жестоки и зли.

И най-накрая открих,

че те от мен уплашени били.

 

Търсех сили прошка да давам,

уших си от коприна крила.  

Мислех ангел небесен да ставам,

а в техните очи аз звяр съм била.

 

На книга забравена, прашна,

точка да сложа реших,

че тежестта на спомена е страшна,

че трудно е да изрека: Сгреших!

 

И започнах да пиша наново,

прошка да искам без срам.

Защото всеки дъх е олово,

когато наказваш се сам.

© Тита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??