11.08.2007 г., 16:54 ч.

Грешна любов 

  Поезия
684 0 2
Мразя те!
Не вярвах, че си такъв подлец!
Подигра се с чувствата ми, а сега - искаш да се върна при теб!
Не! Няма! Няма да бъда отново твоя!
Със зъби и нокти да се бориш за мен, няма да ме спечелиш отново!
Каквото искаш прави!
Ако искаш, в ада иди!
С целия свят се бори - аз няма да се върна.
Ще плача, ще се влача, ще умра, но при теб да се върна - Никога!

© Мария Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И на мене ми написаха двойка веднуж но това не е важно...Всичко става с търпение и праклтика.Желая ти успехи!
  • Добре дошла.Продължавай да пишеш и да не те стряска двойката.Успех!
Предложения
: ??:??