Грешница
Грешница бях,
че те обичах.
Грешница бях,
че се страхувах
за живота ти.
Грешница бях,
че исках всичко
твое само за мен.
Грешница бях,
че исках да съм
сиянието в душата ти.
Грешница бях,
че не бях просто жена.
Грешница бях,
защото виждах
в теб Бога,
а не просто мъжа.
Грешница бях,
защото търсех
страстта в очите ти.
Грешница бях,
защото се опъвах
на натиска на времето.
Защо ме изостави?
Проклет да си!
© Кети Иванова Всички права запазени