Пера, готвя, чистя и гладя,
пазарувам и плащам сметки.
Мъжа си целувам преди работа,
чета приказки, играя със саби.
Галя детето си до припадък.
Бог е свидетел, че точно това искам!
... И още нещо...
Дори Той не го знае!
© Даниела Всички права запазени