23.06.2007 г., 23:01 ч.

Грях 

  Поезия
512 1 6

Не  ме прегръщай,
от това не ми става по-добре.
Не ми казвай, че ме обичаш,
това не носи радост, а само тъга.
Боли ме всеки път, когато го казваш.
Обичам те, но няма право да съм с теб.
Искам да почувствам, че си с мен,
да знам, че си само мой,
но не мога.
Делят ни толкова неща,
боли ме, искам да крещя, да плача.
Защото в теб открих всичко, което
чаках до сега.
Обичам те, но грях е любовта.

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??