28.06.2007 г., 14:10 ч.

Грях 

  Поезия
519 0 4

Грях ли е любовта или
грях е възрастта.
Кажи ми как да кажа на сърцето
да заспи.
Когато иска само да обича
без угризения, без възраст и лъжи.
Аз лъжа себе си и всички,
когато малък те наричам,
опитвам се да не показвам
какво в сърцето ми цари.
Но как да кажа, че си ти, когато
толкоз много ни дели,
години, месеци и дни.
Дели ни времето,
решило с нас шега да си направи,
показало ни колко
малко трябва ни да сме щастливи,
но колко много време ни дели...

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??