1.09.2007 г., 15:43 ч.

Грях ли е? 

  Поезия
637 0 2
Грях ли е, че те сънувах
и в съня си тебе пожелах?
Грях ли е, че те жадувах
и от тази жажда онемях?

Грях ли е, че те обикнах
и те търсех винаги в съня?
Грях ли е, че с теб почувствах,
какво е всъщност любовта?

Грях ли е, че искам да те видя,
да те открия в тоз реален свят?
Грях ли е, че искам да превърна
живота ни в рай, а не в ад?

Грях ли е, че искам да усетя
как ме галят твоите ръце?
Да усетя как целуваш
и колко силно бие твоето сърце.

Грях ли е, че искам да ме любиш,
да усетя силата на любовта?
Грях ли е, че искам да събудя
чувствата ти и страстта?

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??