Когато те видях гол,
сърцето ми подскочи,
но имах леко - зъбобол.
Ти беше пил навярно - малко,
а и "това" изглеждаше ми - жалко.
Не се получи, цял живот ще съжаляваш(м)
и ако може пак да се повтори -
"Не!" - "Ах, катастрофално!"
© Jivka Koleva Всички права запазени