8.01.2012 г., 21:43 ч.

Ха така! 

  Поезия » Хумористична
691 0 2

 

 

 

ХА ТАКА!

След мъжкото калоферско хоро, 
извило стан в реката ледена, 
след бъчвите с изпитото винó 
и песните, излезли от сърцето, 
дойде денят сакрален  
за не един и двама. 
Иванов ден е днес, да,
друг такъв ден няма ! 
И хайде пак - наздраве, 
и още руйно вино, и още
буйни песни, и -  да, да, да, 
животът е чудесен ! И танците 
 - горещи, и пламнали камини... 
Ех, така е, зная.  
От хиляда години.
 




© Хрис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??