1.10.2018 г., 11:13 ч.

Хайде 

  Поезия
371 0 1

Хайде, усмихни се.

Слънце се прозява.

Днес от теб зависи

нашата държава.

 

Както пожелаеш,

тъй и ще я имаш.

Вижда му се края.

Давай, ако взимаш.

 

Не мисли за вчера.

Днес си е момента.

Пожелай си време

с нови елементи.

 

Не бъди бездушен,

вярвай в светлината,

тя ще те научи,

тя ще ти е злато.

 

Хайде, усмихни се.

Ято се събира.

Щом денят роди се,

тъмнотата спира.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах оптимистичното и песенно звучене на стиха.
    Хубав ритъм!
Предложения
: ??:??