5.08.2008 г., 12:02 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
748 0 4

 

        *

Един след друг

махам клоните пред мен...

Луната расте.

 

       *

© Георги Видинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??