19.08.2009 г., 16:37 ч.

хайку 

  Поезия » Източни форми
601 1 6

                                                                                                                                                                     

 

 

 

Изгубена съм.

Търся очите твои...

Самота и страх...

 

 

 

 

Жадна съм за теб.

Чакам твоите ръце...

Сбирам капчици...

 

 

 

Опустошена...

река пресъхнала съм...

търся пътя си...

 

                          

                                                                                                                             

                                                                                              Песен >>>

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??