12.10.2013 г., 16:24 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
735 0 2

  Не забравяй,

  че някога имахме пътеки

  във всички посоки.

 

     ***

 

  Открих спящото

  време вклоните

  на стария кестен.

 

     ***

 

  Природата е всесилна -

  някога воюваха с нея,

  но тя ще ни победи. 

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??