6.11.2013 г., 21:40 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
731 0 1

 

   Земята замря,

   захлупена от мъгла.

   Припада есен.

 

          ***

 

   Нежна есенна нощ.

   Като лека въздишка

   капят жълти листа.

 

         ***

 

   В златната есен

   зреят плодовете

   на младостта ни.

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Уникати!!!
    Нямам думи, много сполучливи, класика!!!
    Адмирации!!!
Предложения
: ??:??