15.01.2014 г., 21:43 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
813 0 3

Горска пътека.

Мами ме на дълъг път.

Преследвам мечта.

 

           ***

 

Разрошени мисли

сплитам в плетеници

от безумни мечти.

 

 

          ***

 

 

Скътах спомени

за минали желания,

уви, несбъднати.

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??