5.04.2014 г., 11:39 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
682 0 1

Бистри езера.

Слънцето суетно

се оглежда.

 

     ***

 

Златна месечина.

Ухание на жасмин

в нощната градина.

 

 

     ***

 

Бели звезди

като палави пилци

в небесна ливада.

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чудесни са, Василена!!!
    Жалко, че не са забелязани
    Много ми харесаха
Предложения
: ??:??