19.02.2009 г., 17:03 ч.

хайку 

  Поезия
407 0 2
Минало без спомени - кухо.
Не напомнящо нищо.
Не подготвило никой.
Апокалипсис...



Огнено цвете.
Високи дувари.
Къщата на детството...



Приятел или враг.
Слънце или дъжд.
Променливо време.
Неочаквани обрати.

© Nina Toshich Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??