31.01.2019 г., 23:56 ч.

хайку 

  Поезия » Източни форми
536 1 0

                             Откровение

                             е моето хайку

                             вдъхновение

 

 

                              В тъмна зора

                              Зорница

                              огря

 

 

                              Пълна луна

                              пълнолуние

                              попълни ноща

 

      

                              Право

                              правда

                              правопис прописа

 

 

                              Зорница

                              зорка

                              зазори се

 

            

                             Изстрадваш

                             страдаш

                             израстнал си

 

 

                             Болка боли

                             отболява

                             душата калява

 

 

                             Добрува

                             Добри

                             добро струва

 

                            Посвещение

                            посвети

                            на просветените

 

                  

                            Творчество

                             твориш

                             твори си

 

                            

                              Сам си в света

                              сред хора

                              без тях

 

        

                             Светла

                             светлина огря

                             очите боде

 

 

                             Бяла зима

                             тихо

                             вали

 

                                          26.01.2019

                             

 

                          

 

 

 

 

                            

© Люси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??