31.01.2023 г., 18:47 ч.

Хайку ( Природа) 

  Поезия » Източни форми
549 1 2

***
  Слънчев площад със
  паметник - с гълъби,
  накацали го.

 

***
  Капки дъжд върху 
  пясъка. Тичат бързо.
  Домът е близо.

 

***
  Утро над града.
  "Импресия. Изгрява 
  слънце". Ден след ден...
  
***
  Горещо пладне.
  Пада плод от дърво. Туп.
  Топла земя.
  
***
  Градът след дъжда -
  прясно изплакнат. Детски
  смях в квартала.

 

***
  Пясъчни стъпки.
  Лятно безвремие. Плаж.
  Простор. Синева.
 

***
  Бронзова кожа.
  Слънчево в душата.
  "Summer time"? Ok!
  
***
  Градина след дъжд.
  Подскача жаба. Охлюв
  пълзи. Тихо е...

 

***
  Слънчев площад с
  фонтан в центъра му.
  Шуми водата.

 

***
  Капка дъжд върху
  страница от книгата.
  Tee time? Ok!


  

© Радослава Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??