15.02.2007 г., 2:07 ч.

Хаоса на живота 

  Поезия
630 0 1

Хаоса на живота

 

Забързаните минувачи тръгват,

Препускат като ожилено стадо,

Преминават през теб като бездушни същества

И продължават замисления си ход.

Къде си ти сред тях?

Спри, да се криеш в тъмнината,

Озари света им,

Покажи им пътя!

Само ти можеш да възцариш светлина

В техния безсмислен свят!

© Или Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Безупречна логика, разкриваща съществуването на съвременния човек, от издържана философска позиция.
Предложения
: ??:??