(АНАЛОГИЯ)
Хапка по хапка -
нахранване.
След нахранване хапка -
дояждане.
След дояждане хапка -
преяждане.
След преяждане хапка -
повръщане...
С хапките си внимавай
и прасе не ставай!
Хапка по хапка...
е като капка по капка...
Капка по капка -
става вир,
но хапка по хапка
и без мяра хапка - става сеир.
© Анна Попова Всички права запазени
Вслушайте се в съвета на Анна и не ви трябват диети...
Поздрав - с усмивка за теб, мъдра поетесо!