6.06.2006 г., 17:15 ч.

Happy end 

  Поезия
764 1 3

Забравил си вкуса на мойте устни
и блясъка във моите очи.
Не се боиш, че мога да те пусна
и друга любовта да заличи.

Забравил си, че много ме обичаш,
че дълго време беше луд по мен.
Отровни думи ти сега изричаш,
от своята омраза заслепен.

И само болка, свита във сърцето,
което неведнъж си наранил,
остава. Чуждо вече е лицето,
участвало във този хитов филм.

И сякаш гледам холивудско кино
с един герой, на злобата във плен,
но липсват тук мотиви тип латино
и нищо не завършва с happy end.

 

© Лилия Кашукеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??