13.05.2015 г., 22:22 ч.

Happy End 

  Поезия
374 0 0

Ако ще е край,

Нека е край.

Нека се караме,

Нека проблемите убият

Всичко хубаво.

Нека ти писнат

Мойте вечни теории.

Нека намразиш

Мойте прегръдки,

Целувки.

Нека ми дойде до гуша

От твойто мълчание.

Нека спра да те обичам,

Нека спреш да ме понасяш.

Нека ревнувам,

Нека крещиш и ме мразиш.

Нека стигнем до края

Нека се сбогуваме и

Потърсим следващия.

 

Но нека не е както сега.

Нека не е просто от страх,

Нека не е заради болки

От миналото.

Нека не е защото

Твърде много

Бързам и напирам

И всичко си казвам.

Дори онова,

Дето не е за казване.

Моля те,  ако е край,

Нека е истински –

Груб и мъчителен.

По-лекият

Не мога да понеса.

© Лъчезар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??